Diensten

Noodlijdende bedrijven
Make profit or get out!

Loopt je bedrijf vast, dan jijzelf als ondernemer waarschijnlijk ook.
De bottleneck zit altijd boven in de fles! Voor dat je in een faillissement terecht komt of vastloopt in niets oplossende ruzies met partners, vraag om hulp.
Ik help je met een turn around van je bedrijf. We maken het weer gezond. Ik ben bereid verantwoord in je bedrijf te investeren met alle ter beschikking staande middelen.

Neem verantwoordelijkheid en geloof dat het anders kan. Zet een eerste stap op weg naar vernieuwing. Wat vandaag kan, is de eerste winst voor morgen.
Denk in mogelijkheden en maak van je probleem een uitdaging. Waardeer jezelf voor wat je hebt gedaan en wie je bent.
Ik help graag ondernemers hun business te fixen. Ook die van jou!

Persoonlijke coach
Een persoonlijke aanpak en maatwerk. Onze passie is mensen in hun eigen kracht zetten, waardoor stappen gezet worden naar beter resultaat, meer effectiviteit en voldoening.

Adriaan H. Koppens & Consultants ondersteunt ondernemers in het verhelderen van de vraag en behoeften. Door het bepalen van een startpunt (waar sta ik nu?) en eindpunt (waar wil ik naartoe?) wordt de focus gelegd op de af te leggen weg in jezelf en in het contact naar buiten. De opgedane inzichten helpen in het maken van keuzes en het eigen maken van nieuw gedrag in voor de persoon bepalende situaties. Op deze manier wordt het gevoel van veiligheid en vertrouwen vergroot, waardoor energie weer kan stromen. Een frisse kijk en inspiratie om te kunnen inspireren.

Werk en gezin staan niet los van elkaar. Als ervaren coach 
zetten wij jou centraal, maar wel in de context van je leefomstandigheden. Persoonlijke coaching kun je om verschillende redenen inzetten. Je wil je visie aanscherpen of toetsen, je hebt even een klankbord nodig. Je vindt het fijn als iemand tijdelijk met je meekijkt en meeloopt. Alles met als doel om de visie en het doel helder te krijgen. Als ondernemer ga je immers voor resultaat. De wil om je doel te bereiken zit diep van binnen.

Bedrijfsadviezen
Maximaal resultaat bij bedrijfsovername en herstructurering
Hoe verkoop ik mijn onderneming of hoe regel ik de opvolging? Hoe geef ik de samenwerking binnen het management de juiste (juridische) vorm? Iedere ondernemer zal zich op enig moment zulke vragen stellen. Met de verkoop van een onderneming of het doorvoeren van een herstructurering zijn grote belangen gemoeid. Veel ondernemers hebben maar zelden met zo’n
proces te maken en missen de benodigde expertise. Wij staan graag aan jouw zijde! Deskundig bedrijfskundig advies begint bij een ervaren adviseur!

Groeistrategie
Elke dag weer het gevecht om de order naar je toe te halen. Niet de concurrent, maar jij wil die omzet. Onze jarenlange ervaring om nieuwe producten, nieuwe markten en nieuwe werkmethodes succesvol  te introduceren voor ondernemers met een drive, hebben tal van succes stories opgeleverd. We delen ze graag, daar waar het kan.

Haalbaarheidstudies
Al dan niet met landelijke regionale of Europese subsidies uitgevoerd. De technische en economische haalbaarheid van een productintroductie of markt toetreding is geen sinecure.

Wij brengen de slagingskansen in kaart en geven advies over het project op basis van feiten.

Een haalbaarheidsonderzoek biedt uitkomst op vragen zoals:

  • Hoe zien de kansen in de markt eruit?
  • Hoe geeft u uw concept vorm en is er draagvlak voor?
  • Wat zijn de succes- en de faalfactoren?
  • Wat is het verwachte rendement van uw investering
  • Hoe kunt u uw concept realiseren?

Bedrijfssanering
Het lukt niet meer. Er is alles aan gedaan, maar het lukt niet meer. Soms is het saneren van crediteuren of het bedrijf nog de enige uitweg om een goede doorstart te kunnen maken. Omstandigheden kunnen de ondernemer daartoe dwingen. Wij kunnen u vanuit onze ervaring daarin begeleiden en staan graag schouder aan schouder om het probleem op te lossen.

Business Development
Gewoon de kassa laten rinkelen. Hoe ziet je optimale bedrijfsvoering eruit kijkend naar mensen, middelen en processen. Kunnen we sneller, slimmer en foutlozer werken? Zijn er nieuwe product / markt combinaties? Zo gaan wij graag met jou in gesprek. Scherpzinnig denken vanuit ervaren ondernemerschap kijkend naar reële mogelijkheden.