MKB Commissaris en toezichthouder

Wat er ook gebeurd, het is meer dan ooit belangrijk het overzicht te houden.

Als ervaren commissaris bij het MKB ligt de toegevoegde waarde in het inspireren en klankbord zijn voor de organisatie. Als commissaris of als toezichthouder ( of commiseuer/consularis) heb je een groot effect op het resultaat van de onderneming. Continuïteit, groei en winstgevendheid staan op het radar.

Wat er ook gebeurd, het is meer dan ooit belangrijk het overzicht te houden, focus te bepalen en goed de eigen kracht en blinde vlekken te kennen. Een duidelijke bestemming voor ogen om uw doelen en ambitie realiseren. Een ondernemende commissaris kan daar een grote rol bij spelen. Als commissaris, coach of toezichthouder adviseert Adriaan Koppens op kompas (lange termijn) en klok (korte termijn) onderwerpen. Als u gaat voor een duurzaam resultaat waarin winst en waarde centraal staan, dan is een oriënterend gesprek op zijn plaats. De ervaring strekt zich uit in tal van branches, zowel nationaal als internationaal.

Commiseur en consularis zijn een variatie op een informeel commissariaat.

Adriaan Koppens werkt zeer gedreven, gepassioneerd en betrokken.

Op dit moment is hij betrokken als commissaris bij CijferAdvies  (organisatie met ca 31 administratiekantoren in Nederland) en Skal ( toezichthouder in de Biologische sector als vice voorzitter/penningmeester).

Voorheen commissaris bij o.a. Nubiko, Triggre, Impactions en Micor Key.

Voorzitter bij de landelijke ruitervereniging De Willaerruiters, voorzitter van Stichting Naturius, Stichting Help de weduwen in India (Tegendraads)

Adriaan Koppens, Commissaris voor het MKB.